Meny

Nye nettsider er under produksjon

Våre Designere

Bendt Winge

Design: R-48 and R-45

Bendt Winge var en av de første profesjonelle norske innredningenes designere for norsk møbelindustri. Winge er best kjent for sine håndverksmøbler, mens hans masseproduserte plaststoler til NCP har solgt mer enn 7 millioner eksemplarer.

Bendt Winge designet R-48 i 1970 – ta en titt på stolen her.

Andersen & Voll

Design: Favn and Public

Anderssen & Voll ble etablert høsten 2009. Anderssen & Voll jobber innenfor ulike designområder, men fokuserer på husholdningenes gjenstander. Design ved A & V betyr å være mottakelig for kulturelle og markedspåvirkninger og bruke denne kunnskapen i fremtidsrettet måter å generere banebrytende og ønskelige produkter for våre kunder.

Anderssen & Voll har fått flere priser for sitt arbeid; inkludert Wallpaper Award, Red Dot Award, IF Award og Honorary Award for beste design i Norge.

Ta en titt på den vakre stolen Favn enn Andersen & Voll designet for oss her.

Hjemmeside

Stian Brinch Skaara and Bastian Juul Andersen

Design: Beat

Stian Brinch Skaara og Bastian Juul Anderssen er en designduo som er uteksaminert fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Stian og Bastian har skilt lag etter utdanningen, men jobber fortsatt med produktdesign.

Ta en titt på den bærekraftig Beatstolen som duoen har designet for oss her.

Snøhetta

Design: S-1500

Gjennom samarbeid med Snøhetta og egen mulighetsstudie som bl.a omfattet forskningsstudier med Sintef Manufacturing utviklet vi sammen en stol med et seteskall laget av 100% resirkulert plast fra den lokale oppdrettsnæringen på Helgeland, og et understell laget av 20% resirkulert stål. Stolen har fått navnet S-1500 der S står for Snøhetta og 1500 for antall gram avfall som fjernes og transformeres ved produksjonen av hver stol.

Ta en titt på stolen vi utviklet med Snøhetta her.

Tor Gunnar Lundenes

Design: NCP har samarbeidet med Tor Gunnar Lundenes i en årrekke. Han står bak innovasjoner som det patenterte gyngebeslaget til Tangent-serien, som senere dannet grunnlaget for gyngefunksjon på Coda, låsebeslag på R-40, diverse tremøbler som Juno, R-90C, R-95, R-70C mm, og senest nå med Coda and Nordic Light.